21-02-2019 (artikel)

HOBO Vinyl Tasting: de gitaar in drie alb...

Op donderdagavond 28 februari zullen alle vijf de filialen van HOBO hifi in het teken staan van de gitaar op vinyl. Drie compleet verschillende lp's werden geselecteerd om gedurende deze koopavond ten gehore gebracht zullen worden. Ook worden bezoekers uitgedaagd om hun ultieme gitaar-album op vinyl mee te brengen om de plaat via een set met onder andere Martin Logan luidsprekers met andere bezoekers te delen. lees verder »
21-02-2019 (artikel)

Soulution Series 3 bij Rhapsody op 23 feb...

Zaterdag 23 februari aanstaande staat bij Rhapsody volledig in het teken van de Soulution Series 3 versterkers, die op deze dag aangewend zullen worden om een set Sonus faber Amati Traditionals aan te... lees verder »
19-02-2019 (artikel)

Chattelin Music 3.0-event voor jongeren

'Chattelin goes Music 3.0' op vrijdag 29 maart. Wat dat betekent? Een audio-event voor en door jongeren (van 18 tot midden 30) om jongeren te laten kennismaken met de betere, betaalbare head-fi en hif... lees verder »

19-02-2019 (artikel)

Diesis Audio luidsprekershow bij Audio21

Audio21 in Wapenveld is in december exclusief dealer geworden van de luidsprekers van Diesis Audio, de creatie van Giuseppe Gabbarini. Aanstaande zaterdag 23 februari ben je van harte welkom voor een ... lees verder »
19-02-2019 (artikel)

Wilson Audio-dealerschap en show bij Audi...

AudioXperience in Nuenen is dealer geworden van de luidsprekers van het Amerikaanse Wilson Audio en viert dat op zaterdag 23 maart met een uitgebreide luistershow. lees verder »

Vivid Kaya 25 bij Cha...

Op zaterdag 16 maart zal bij Chattelin de Vivid Kaya worden gedemonstreerd. Laurence Dickie zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de serie en om de Kaya 25 aan je te demonstreren. lees verder »

Audio-Life show met G...

Op vrijdag 22 en zaterdag 23 februari aanstaande kun je bij Audio-Life in Buren voor een bijzondere gebeurtenis: "De komst van het mooiste muzieksysteem ooit gebouwd, een directe afstammeling van het originele en wereldbefaamde Western Electric. G.I.P. Laboratory Monitor 1 systeem!" lees verder »

Dynaudio Evoke demons...

Dynaudio heeft op de valreep van 2018 een gloednieuwe luidsprekerserie geïntroduceerd, de Dynaudio Evoke. Het allereerste model werd op de Audio Show iEar' al met een FWD Showaward bekroond met Beste Demo en ook de eerste uitgebreide review zal spoedig volgen. Praalder in Den Haag heeft laten weten ... lees verder »