18-03-2019 (artikel)

Naim ND 555 Roadshow: demo's in Nederland...

Importeur Latham Audio vroeg een aantal van zijn dealers om in de categorie Mix & Match een audioset samen te stellen met als vaste variabele de ND 555 netwerkspeler. Het resultaat is de Naim ND 555 Roadshow geworden, met verschillende demonstraties bij dealers in Nederland en België op 16, 23 en 31 maart. lees verder »
18-03-2019 (artikel)

Primeur: Wilson Audio Sasha DAW bij Chatt...

De zeer compacte Crosley RSD3 platenspeler voor 3-inch vinyl is geinig, maar Record Store Day heeft ook op high-end vlak een mooie onthulling op de planning staan. Je kunt zaterdag 13 april namelijk b... lees verder »
15-03-2019 (artikel)

Showtime bij Rhapsody: Naim, Spectral en ...

Importeur Latham Audio vroeg een aantal van zijn dealers om in de categorie Mix & Match een audioset samen te stellen met als vaste variabele de ND 555 netwerkspeler. Het resultaat is de Naim ND 555 R... lees verder »

14-03-2019 (artikel)

Kroma Audio nu ook te vinden bij PUUR - l...

Harmony Audio Import heeft ons laten weten dat PUUR audio, video & domotica in Oostzaan dealer is geworden van de Kroma Audio luidsprekers. "De fraaie en innovatieve luidsprekers van Kroma Audio uit h... lees verder »
14-03-2019 (artikel)

Record Store Day komt met extra gimmick: ...

De Amerikaanse draaitafelfabrikant Crosley, bekend van de draagbare 'kofferspeler', brengt in samenwerking met Record Store Day een opvallende - want hele kleine - platenpeler op de markt: De RSD3. Oo... lees verder »

Cost is No Object-Sho...

Het weekend van zaterdag 16 en zondag 17 maart staat bij het Vlaamse Alpha High End weer in het teken van een Cost is No Object-Show. In het filiaal in Brasschaat kun je terecht voor demo's met onder meer Burmester en Raidho. lees verder »

Workshop audio en net...

Heb je je al eens afgevraagd wat het zuiveren van de stroomtoevoer met de weergave van je audioset doet? Dan ben je donderdag 14 maart aanstaande van harte welkom bij de workshop van Alpha High End. lees verder »

Vivid Kaya 25 bij Cha...

Op zaterdag 16 maart zal bij Chattelin de Vivid Kaya worden gedemonstreerd. Laurence Dickie zal aanwezig zijn om tekst en uitleg te geven over de serie en om de Kaya 25 aan je te demonstreren. lees verder »