18-06-2019 (artikel)

Outdoor Lifestyle Event bij Audio TV Cent...

Op zaterdag 22 juni ben je van harte welkom om bij Audio TV Centrum 'in de tuin te duiken' tijdens het Outdoor Lifestyle Event gericht op audio voor buiten de deur. lees verder »
13-06-2019 (artikel)

Agenda: Festival Sound of Europe in Breda...

Gespot voor in de agenda: festival Sound of Europe. Grenzeloze muziek van Europese topmusici komt samen op het Bredase festival. Na een succesvolle eerste editie in het Chassé Theater vorig jaar, verh... lees verder »
13-06-2019 (artikel)

Bowers & Wilkins Formation luistersessies...

Bowers & Wilkins heeft in april de gloednieuwe Formation line-up met premium multiroom-speakers gepresenteerd. Je leest er alles over in ons nieuwsbericht. De eerste modellen zijn inmiddels uitgelever... lees verder »

12-06-2019 (artikel)

Accuphase E-480 bij AudioAanZee op 22 jun...

Accuphase bouwt versterkers en bronnen en heeft afgelopen kalenderjaar reeds de E-480 aangekondigd. Inmiddels heeft het apparaat zijn weg naar Den Helder gevonden, waar je op zaterdag 22 juni aanstaan... lees verder »
10-06-2019 (artikel)

MSB Select DAC bij Rhapsody

MSB is al jaren koploper in het bouwen van DAC’s, zegt het team van Rhapsody. Hun vooruitstrevende technologie doorbreekt grenzen, hun modulaire Select DAC is een hoogstandje. Maar zij zijn vooral ond... lees verder »

Spirit Connection gon...

Veel lezers zullen weten dat Spirit Connection een zusterbedrijf is van Rhapsody, gehuisvest in hetzelfde pand aan de Borneolaan 25 in Hilversum. In de zomer organiseren zij weer twee ligconcerten in de prachtige Grote Kerk van Weesp. "Een anderhalf uur durende luistertrip, waarbij je lichaam helema... lees verder »

Merging+NADAC bij Rha...

Op zaterdag 8 juni staat de grote luisterruimte bij Rhapsody in Hilversum in het teken van een bijzonder trio: de Player-, Power- en Clock-combinatie van Merging+NADAC. lees verder »

Ruark Audio R5-introd...

Het Engelse Ruark bouwt voornamelijk geïntegreerde audiosets, van relatief eenvoudige tafelradio’s tot complete muzieksystemen met alles erop en eraan. Het nieuwste apparaat van Ruark is de R5 die komende lente op de markt zal komen, en in het weekend van 31 mei en 1 en 2 juni is te beluisteren bij ... lees verder »