Philips Stremium (Multimedia)

185 x bekeken | geplaatst op 1 maart 2019

€ 400,-kenmerken

Merk Philips
Categorie Stereo miniset
Type
Serienummer
Conditie Als nieuw
Bouwjaar 2016
Geplaatst op 01-03-2019

Beschrijving


Uitstekende staat.

Streamen, Internetradio, harde schijf, DVD.
Geluid wordt goed gespreid door het ontwerp vd speakers.
De set is niet traditioneel, meer multifunctioneel. Hij is een paar jaar oud. Maar kan alles wat een moderne set kan. Enige is dat de harde schijf misschien te weinig mb`s heeft voor een grote ongecomprimeerde collectie. Maar je bent niet afhankelijk van de harde schijf, streamen kan evengoed.

Klein jaar gebruikt, daarna besloten up te willen graden naar een duurdere set. Component in de verpakking zit nog in plastic beschermlaag.

Omschrijving weergave speakers: ruimtelijk, goede scheiding van tweeter en lage tonen. Plezierig, warm.

Was 750,-

Gelijk oversteken kan via de site van MP (betaling gaat naar een tussenrekening waar het vast wordt gehouden totdat het pakket is gearriveerd).

--------------------


Specificaties:

Philips Stremium Mci900/12

SoundSphere voor natuurlijk, dieper geluid en een breder klankbereik
Muziek in al zijn glorie: SoundSphere brengt elke noot zoals de artiest het bedoeld had. SoundSphere zorgt voor helder, natuurgetrouw en dieper geluid met een breder klankbereik. Het resultaat is levensecht geluid dat u het gevoel geeft alsof de artiesten voor u staan. Iedere SoundSphere-luidspreker beschikt over een tweeter die boven de luidsprekerkast hangt en die het geluid duidelijker in alle richtingen verspreidt. Dankzij de nauwkeurige audiocrossover en de zorgvuldig geplaatste woofer is de interferentie bovendien minimaal en kunt u dus genieten van een nog natuurlijker geluid.

Stream uw muziek en foto`s draadloos vanaf uw PC/MAC

Uw PC/MAC staat vol muziek die u nu gemakkelijk vanaf uw Philips-audioapparaat kunt streamen, zonder al die kabels. Deel uw foto`s en muziek met anderen, bijvoorbeeld tijdens een feestje, of geniet gewoon thuis van uw muziek en foto`s. Of, ng beter: zet uw muziek en foto`s op de harde schijf van het apparaat zodat u altijd van uw verzameling kunt genieten, zelf als de PC/MAC niet beschikbaar is. Doe hetzelfde met uw fotoverzameling, en bekijk deze op uw gemak terwijl u naar muziek luistert. Haal alles uit uw PC/MAC met het gemak van draadloze streaming.

U kunt DVD, DivX , MP3, DRM-vrije AAC, WMA, FLAC, OGG en JPG afspelen
U kunt DVD, DivX , MP3, DRM-vrije AAC, WMA, FLAC, OGG en JPG afspelen.

Duizenden gratis internetradiozenders
Met Streamium profiteert u van duizenden gratis internetradiozenders. Nu kunt u luisteren naar allerlei soorten muziek van over de hele wereld. Maak via uw Streamium verbinding met internet en luister naar uw favoriete onlineprogramma`s op uw audiosysteem zonder dat uw PC hoeft te zijn ingeschakeld.

Extrerne Harde schijf van 160 GB voor de opslag van maximaal 2000 muziekalbums
De harde schijf van 160 GB van dit Philips-geluidssysteem beschikt over een grote hoeveelheid ruimte voor de digitale muziekbestanden op uw PC en MAC: tot wel 2000 muziekalbums. U bespaart ruimte, kunt uw muziekcollectie slim beheren en hebt eenvoudig toegang tot uw muziek - en dit alles op n plaats.
Aluminiumluidsprekers voor natuurgetrouw geluid uit een stevige constructie
Het beste uit de natuur... Natuurlijke materialen zijn onverslaanbaar op het gebied van akoestiek. Aluminium maakt de luidsprekers niet alleen steviger, maar is ook het ideale behuizingsmateriaal voor natuurlijke vibraties, optimale verspreiding van geluidsgolven en een natuurgetrouwer geluid. Het resultaat: prachtig vormgegeven luidsprekers die geluidsopnamen uiterst natuurgetrouw weergeven.

FullSound verrijkt uw muziek met een vollere bas en meer helderheid

De innovatieve FullSound-technologie van Philips herstelt sonische details van gecomprimeerde muziek op nauwkeurige wijze, waardoor het geluid wordt verrijkt en verbeterd en u geniet van muziek zonder vervorming. FullSound is gebaseerd op een algoritme voor geluidsnabewerking en combineert de geroemde expertise van Philips op het gebied van muziekreproductie met de kracht van de hypermoderne Digital Signal Processor (DSP). Het resultaat is vollere bas met meer diepte en impact, helderder stemgeluid en instrumenten, en meer detail. Ontdek uw muziekverzameling opnieuw, in levensecht geluid dat u van binnen voelt en waarbij u uw voeten niet kunt stilhouden.

LCD kleurenscherm
Verrijk uw muziekbeleving met een mooi LCD-kleurenscherm en bedien al uw muziek op een uiterst handige manier. Tijdens het beluisteren van uw favoriete liedjes worden albumillustraties weergegeven voor nog meer plezier. Het LCD-scherm heeft meerdere regels en toont de nummers gesorteerd op genre, artiest of album. Op die manier is het selecteren van tracks een koud kunstje
EDITORS' CHOICE