Bowers & Wilkins PX7 S2e Ocean Blue

227 x bekeken | geplaatst op 27 februari 2024

€ 299,-



kenmerken

Merk Bowers & Wilkins
Categorie Hoofdtelefoons
Type PX7 S2e Ocean Blue
Serienummer
Conditie (Webshop Retour) Geretourneerd product in geopende originele verpakking. Compleet met onbeschadigde accessoire(s)/onderdelen. 100% technisch in orde.
Bouwjaar
Geplaatst op 27-02-2024

Beschrijving


Prijs is per stuk - Ontdek de Bowers & Wilkins PX7 S2e, de nieuwste toevoeging aan het succesvolle portfolio van premium, prestatiegerichte hoofdtelefoons van Bowers & Wilkins. Deze draadloze hoofdtelefoon is ontwikkeld met de True Sound-filosofie in gedachten, wat betekent dat je je muziek ervaart zoals de artiest het bedoeld heeft.

De Bowers & Wilkins PX7 S2e is uitgerust met verbeterde hoogwaardige DSP (digital signal processing) en het geluid is opnieuw afgestemd, waardoor de algehele geluidskwaliteit aanzienlijk is verbeterd. De sleutel tot de nieuwe geluidskwaliteit van de Bowers & Wilkins PX7 S2e is het feit dat Bowers & Wilkins de DSP-engine voor de digitale signaalverwerking uitgebreid heeft geoptimaliseerd.

De hoofdtelefoon is voorzien van drivers met een diameter van 40 millimeter. De drivers reageren direct en kunnen daardoor elke nuance in een muziekstuk natuurgetrouw reproduceren, terwijl de vervorming uiterst laag blijft. Dit levert een meer nauwkeurige geluidsweergave op.

De Bowers & Wilkins PX7 S2e combineert zijn krachtige, verbeterde digitale signaalverwerking en hoogwaardige driverconfiguratie met de draadloze aptX Adaptive-technologie van Qualcomm om de draadloze muziekoverdracht van compatibele telefoons, tablets en computers automatisch te optimaliseren. Ook USB-C en 3,5 mm kabelverbindingen worden ondersteund; beide types kabel zitten in het etui die bij het product wordt geleverd.

De Bowers & Wilkins PX7 S2e is uitgerust met de geoptimaliseerde ruisonderdrukkingstechnologie van Bowers & Wilkins om ongewenste geluiden buiten te houden zonder concessies te doen aan de muzikaliteit. De ingebouwde oplaadbare batterij biedt tot 30 uur draadloos gebruik met ruisonderdrukking aan na een volledige oplaadbeurt van 2 uur. Een snelle oplaadbeurt van 15 minuten levert genoeg stroom voor 7 uur luisterplezier.

Het nieuwe model is leverbaar in vier afwerkingen, Anthracite Black, Ocean Blue, Cloud Grey en Forest Green.

Aanbieder


Stassen Hifi
binnenkort weer open
Grotestraat 23
5931 CS Tegelen




EDITORS' CHOICE