Win dagkaarten voor North Sea Jazz met Bowers & Wilkins

Het North Sea Jazz Festival staat wereldwijd bekend om haar vele muzikale genres, variërend van traditionele New Orleans jazz, swing, bop, free jazz, fusion, avant-garde jazz en electronic jazz. Maar ook blues, gospel, funk, soul, r&b, hiphop, world beat en latin komen in het tweede weekend van juli aan bod.

*ACTIE LOOPT T/M WOENSDAG 10 JULI

In de geschiedenis van het festival dat sinds 1976 georganiseerd wordt, zijn de bezoekers getrakteerd op optredens van onder meer Sarah Vaughan, Count Basie, Dizzy Gillespie, Stan Getz, Miles Davis, Candy Dulfer, Ibrahim Ferrer, Ella Fitzgerald, Alicia Keys, Lionel Hampton, Al Jarreau, B.B. King, Wynton Marsalis, Trijntje Oosterhuis, Jamiroquai en The Zawinul Syndicate; een festival met drie dagen lang jazzmuziek uit het verleden, heden en de toekomst.

Ga direct naar de Prijsvraag-Pagina

Bowers & Wilkins
Dat tweede weekend van juli valt deze zomer op vrijdag 12, zaterdag 13 en zondag 14 juli aanstaande. Bezoekers van de 2013-editie mogen onder meer rekenen op Charlie Wilson, Santana, Sting, Diana Krall en Dionne Warwick. Samen met Bowers & Wilkins mogen we twee dagkaarten weggeven, waarbij je ook nog eens zelf aan kunt geven welke van de drie dagen je aanwezig wil zijn. Via de volgende link kom je op onze Prijsvraag-Pagina, waar je tot en met woensdag 10 juli aanstaande kans maakt op vrijkaarten.

*ACTIE LOOPT T/M WOENSDAG 10 JULI

Bowers & Wilkins zal net als voorgaande editie zelf ook op North Sea Jazz te vinden zijn. Het merk is aanwezig met een stand omdat zij vinden dat het publiek perfect bij Bowers & Wilkins past; "allemaal muziekliefhebbers die erg geïnteresseerd zijn in audio(-oplossingen). We hebben hier vorig jaar gestaan en dat is enorm succesvol gebleken."

Ga direct naar de Prijsvraag-Pagina

Op het festival zal er bij Bowers & Wilkins vooral aandacht zijn voor de nieuwste telg van het merk; de Architectural Monitor 1. Deze luidspreker is toepasbaar in veel verschillende oplossingen, zowel buiten als binnen. "Met deze luidspreker willen we als Bowers & Wilkins graag breder gaan in bijvoorbeeld zakelijke toepassingen. De AM-1 is namelijk perfect voor restaurant, cafe's, terrassen. De grill is bovendien elke kleur of print te leveren perfect passend bij ieder interieur." De speaker is inmiddels dan ook in het Amstel Hotel te vinden.

MERK

EDITORS' CHOICE