Zomer nieuwsbrief RAF


Redactie HiFi.nl | 02 augustus 2011

In deze relatief rustige zomertijd heeft RAF veel nieuws te melden in de nieuwsbrief. Zo zijn er afgelopen week weer nieuwe luidsprekers binnen gekomen van onder andere DALI, Bowers & Wilkins en Dynaudio. Al deze modellen staan demonstratieklaar in zowel Hilversum als Amsterdam! Hiernaast was er natuurlijk nog veel meer nieuws te melden…

 

Over de DALI Fazon F5 bijvoorbeeld, hierboven afgebeeld. Of de 32PFL9606 Smart TV van Philips. Deze televisie beschikt over Ambilight Spectra 3, 3D Max en verschillende online toepassingen. Hiermee zijn huurvideo’s, foto’s, muziek en nog veel meer via de televisie te bekijken. Bovendien is dit alles te bedienen met een smartphone, tablet of toetsenbord. Benieuwd? Ook deze staat demonstratieklaar in de Rijnstraat in Amsterdam, en ook in het filiaal van RAF in de Langestraat in Hilversum.


Foto: Philips 32PFL9606

Daarnaast is ook de i10 hoofdtelefoon van Blackbox te beluisteren. Dit is een noise cancelling hoofdtelefoon speciaal ontwikkeld voor de iPod en filtert zelfs tot 92% van het omgevingsgeluid. What-Hifi gaf deze dan laatst ook de hoogste waardering van vijf sterren.


Foto: Blackbox i10

Naast de DALI Fazon F5, B&W PM1 en Dynaudio Focus 260 is ook de gehele Monitor Audio Gold GX lijn te beluisteren. Dit is een voortzetting van de Gold GS-serie, maar bevat ook onderdelen van de Platinum serie. Onder andere de C-CAM bandtweeter en het verfijnde crossover filter met polipropyleen film weerstanden.


Foto: Dynaudio Focus serie

Benieuwd naar de hele nieuwsbrief? Klik dan hier

EDITORS' CHOICE