NIEUWSJBL

JBL lanceert allereerste oordopjes met motion-sensors


Redactie HiFi.nl | 06 maart 2015 | JBL

JBL kondigde op het Mobile World Congress veel nieuwe producten aan, waarbij ze met de Reflect Response oordopjes een primeur claimen te hebben. Volgens het merk zijn het de eerste oordopjes ter wereld die zijn uitgerust zijn met bewegingssensoren, zodat je ze kunt bedienen zonder je smartphone of headset aan te raken.

Het bedienen van de muziek, bijvoorbeeld het snel wisselen tussen je nummers of het pauzeren van een track, gebeurt door  handbewegingen te maken naast je oor. Ook moet je met handbewegingen telefoongesprekken aan kunnen nemen, zonder dat je meer op zoekt hoeft naar bedieningsknoppen.

JBL richt zich met de Reflect Response dan ook vooral sporters die non-stop in beweging zijn. De in-ear oordopjes zijn ook zweetbestendig en verder is het headsetje voorzien van reflecterende kabels, zodat je ook opvalt in het donker. Via Bluetooth verbind je hem met je smartphone en met een volle batterij zou hij acht uur moeten werken.

De Reflect Response headset verschijnt deze zomer op de markt voor een adviesprijs van 149 euro. Hij gaat geleverd worden in de kleuren rood, blauw, groen en zwart.

EDITORS' CHOICE