NIEUWS

X-Fi Audio Import gaat Mysphere en Woo Audio in Benelux distribueren


Redactie HiFi.nl | 17 december 2018 | Fotografie Fabrikant

Het Nederlandse in Buren gevestigde X-Fi Audio Import gaat een tweetal nieuwe merken in de Benelux distribueren. Het eerste merk is het in Oostenrijk gevestigde Mysphere dat de gelijknamige open hoofdtelefoon heeft uitgebracht. Het tweede merk is het in de VS gevestigde Woo Audio dat versterkers bouwt die veelal van buizen zijn voorzien. Volgens X-Fi Audio Import hebben beide merken toegevoegde waarde en het bedrijf is dan ook trots op het nieuw verworven importeurschap.

Mysphere hoofdtelefoon

De nieuwe hoofdtelefoon van het in Oostenrijk gevestigde Mysphere is ongeveer een jaar geleden aangekondigd. De Mysphere is een open hoofdtelefoon en is ontworpen door dezelfde ontwerpers die de legendarische K1000 van AKG eind jaren tachtig van de twintigste eeuw hebben ontworpen.

X-Fi Audio Import zegt het als volgt: “er zijn hoofdtelefoons en er is Mysphere. Al jaren kijken wij naar dit in Oostenrijk ontwikkelde product, hopende dat deze parel voor de wereld beschikbaar zou komen. Het is zover. De Mysphere is uit de ontwikkelfase en wordt sinds een jaar verkocht.  X-FI Audio import is trots en blij om te kunnen bevestigen dat zij met ingang van heden de distributie van dit geweldige merk mogen gaan voeren voor de Benelux. Daarmee zijn ze wereldwijd ook meteen de eerste distributeur die dit merk mogen voeren.

Mysphere is ontwikkeld door de ingenieurs van de AKG K 1000. Dit is voor de kenners de beste hoofdtelefoon ooit ontwikkeld en verkocht. Daar is eigenlijk geen discussie over. Ook niet over de klank wat ons betreft. De Mysphere is een open hoofdtelefoon en is door zijn ontwerp en technische doorontwikkeling meer een podium van live muziek dan een hoofdtelefoon. Kom dus snel luisteren en maak opnieuw kennis met het concertgebouw of een ander willekeurige stage. Je zult versteld staan. Beloofd!”, aldus X-Fi Audio Import.

De Mysphere wisselt voor een bedrag van 4.000 euro van eigenaar

Woo Audio: buizenversterkers

Naast Mysphere is ook het Ameriknaase Woo Audio nieuw in het assortiment van X-FI Audio Import. Woo Audio is in 2004 opricht met de missie om de verlangens van de meest veeleisende audiofielen te vervullen en de oren en ogen van de luisteraar te plezieren.

Woo Audio doet er volgens X-Fi Audio Import alles aan om de luisterervaring voortdurend te verbeteren. Binnenkort is de WA11, een draagbare DA-converter tevens hoofdtelefoonversterker, van Woo Audio leverbaar in de Benelux. De rest van het assortiment zal volgen op een later tijdstip. Neem contact op met X-Fi Audio Import en vraag naar de dichtst bijzijnde dealer.

Myp Sphere en Woo Audio in de Benelux: meer informatie

  • X-Fi High-End Audio Import
  • Hulsterstraat 26a
  • 4116 EZ Buren
  • E-mail: info@x-fi.nl
  • Tel.: +31 6 24 38 03 28

EDITORS' CHOICE