ARTIKEL

Audiac deelt kennis en ervaring

Na een middag geluisterd te hebben naar de mensen van Audiac, maar vooral ook naar de mooie producten in hun assortiment is me nog duidelijker geworden dat de hifi-markt in hoog tempo aan het veranderen is. De kwaliteit van streaming audio is zeker gelijk aan de kwaliteit die met de aloude cd-speler mogelijk is. Met een beetje extra aandacht gaat streaming de weergave van cd zelfs ruimschoots voorbij. Tel daar het enorme bedieningsgemak bij op en de conclusie is duidelijk: de toekomst van audio ligt in streaming. Nu nog vanaf de eigen harde schijf, maar binnen afzienbare tijd gewoon vanaf het internet geplukt. Beangstigende ontwikkeling? Juist niet! 


Vlnr: Arcam rCube, Wadia PowerDac, Wadia 170iTransport, Olive 2, Arcam rDac (op een Arcam FMJ receiver)

Audiac heeft de verschuiving richting streaming audio al vroeg aan zien komen en daar op geanticipeerd. Daardoor heeft Audiac de afgelopen jaren gestaag kunnen werken aan een evenwichtige opbouw van haar streaming assortiment met producten in iedere prijsklasse. 

Noot voor winkeliers:
Voor winkeliers die hun eerste schreden op het streaming audio pad willen zetten stelt Audiac iedere maandagmiddag haar showroom ter beschikking. De vertegenwoordigers van Audiac staan voor u klaar om tekst en uitleg te geven. Audiac wil namelijk graag haar jarenlange kennis en ervaring op het gebied van streaming audio met u delen.

EDITORS' CHOICE