Artikelen met de tag Hoofdtelefoon



Review: Philips PH805 betaalbare noise-cancelling

Gepubliceerd op 14 november 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Philips PH805Luxe hoofdtelefoons met noise-cancelling zijn zeer populair. Naar je muziek kunnen luisteren zonder gestoord te worden door omgevingsgeluid is dan ook heel fijn, zowel in de trein als in die dekselse open kantoorruimtes. Maar moet een NC-hoofdtelefoon ook duur zijn? Philips’ gloednieuwe PH805 claimt van niet.
lees verder>>

Review: Focal Arche - droompartner voor je Focal-koptelefoon

Gepubliceerd op 4 oktober 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Focal ArcheFocal maakte de voorbije jaren een opgemerkte entree in de hoofdtelefoonwereld. Na toppers als de Utopia en Stellia is het misschien niet zo vreemd dat het Franse bedrijf een passende hoofdtelefoonversterker uitbrengt. En kijk daar: l’Arche est arrivé.
lees verder>>

Review: House of Marley Exodus hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 18 september 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
House of Marley ExodusNiet iedere audiofiel is bekend met het merk House of Marley. Maar vraag het aan een hedendaagse hipster en die kan je ongetwijfeld meer over het merk vertellen. House of Marley is geïnspireerd op Bob Marley en wat die in zijn ‘house’ deed was veel groen spul roken. Wij hopen dan ook dat de Exodus koptelefoon ons in hogere sferen zal brengen.
lees verder>>

Review: DALI iO-6 hoofdtelefoon - noise-cancelling volgens hifi-kenners

Gepubliceerd op 13 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
DALI iO-6 reviewDALI kennen we al jaren voor hun uitstekende luidsprekers. De laatste tijd waagt het Deense merk zich ook meer en meer aan nieuwe vormen van hifi, zoals designsoundbars en actieve luidsprekers. Is het dan echt verrassend dat ze bij DALI ook droomden van een hoofdtelefoon? Niet echt, maar wél onverwacht is dat de eerste DALI-koptelefoon een premium draadloos model is met noise-cancelling.
lees verder>>

Review: Sennheiser Momentum Wireless 3 premium noise-cancelling

Gepubliceerd op 5 september 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Sennheiser Momentum WirelessDe Momentum-hoofdtelefoons zijn populaire modellen bij Sennheiser. Ze combineren zeer degelijke bouwkwaliteit met een betere klank die je van de Duitsers verwacht. Nu krijgt de Wireless-versie voor de tweede keer een make-over. Vanmorgen in Berlijn gepresenteerd, vanmiddag reeds als uitgebreide review op HiFi.nl - want we konden er onder embargo al een tijdje over beschikken.
lees verder>>

Review: Focal Stellia - Een gesloten Utopie

Gepubliceerd op 10 augustus 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Focal StelliaNa een reeks bejubelde open hoofdtelefoons gericht op audiofielen, met de Utopia als absoluut topmodel, bracht Focal zijn luidsprekermagie naar de gesloten Elegia. Wie echter een high-end Utopia-ervaring zocht in een gesloten vorm, moest wachten op de Stellia. Het is meteen de riantste en meest luxueuze koptelefoon die Focal ooit bouwde.
lees verder>>

Multitest: 7 in-ears tussen 100 en 300 euro vergeleken

Gepubliceerd op 8 augustus 2019
Auteur: Quintijn Bulterman
Multitest in-ears zomer 2019“Zijn ze helemaal gek geworden bij HiFi.nl?” Eigenlijk wel ja. Toen we de multitest voor de in-ears bedachten, hadden we niet verwacht dat die klus zo veel werk zou zijn. Maar we zien ook dat er een verschuiving in de markt is, waarbij Personal Audio steeds groter begint te worden. Inherent daaraan is de vraag naar kwalitatieve goede koptelefoons en in-ears. Want om eerlijk te zijn, die standaard Apple Earpods kunnen echt niet meer. In deze multitest kijken we daarom naar betaalbare in-ear modellen van Denon, FiiO, Final, Ikko, Sennheiser, Shanling en Teufel.
lees verder>>

Review: Audeze Mobius - surround via je hoofdtelefoon

Gepubliceerd op 1 juli 2019
Auteur: Jamie Biesemans
Review Audeze MobiusEr zijn veel gaming-headsets die qua geluidskwaliteit weinig bieden voor wat ze kosten. De Mobius belooft het beter te doen, dankzij de beproefde planar-magneticdrivers van Audeze én een 3D-surroundfunctie die ook film- en muziekliefhebbers kan aanspreken.
lees verder>>

EDITORS' CHOICE