NIEUWSBose

Speakers voor Moederdag


Redactie HiFi.nl | 10 mei 2014 | Bose
Dit artikel werd oorspronkelijk geplaatst op 05 mei 2014

Ook moeders worden blij van een mooie speaker als cadeau! Wij hebben een aantal leuke suggesties op een rijtje gezet. Zo wordt shoppen voor Moederdag ook iets leuker voor jou. Met deze Bluetooth speakers kan elke moeder (maar natuurlijk ook jijzelf of de kinderen) overal in huis muziek luisteren. Tijdens de afwas of het koken, in de slaapkamer of gewoon in de woonkamer.

Beats by dr - Nicki Minaj Pink Pill
Een speciale roze uitvoering van de succesvolle Pill van Beats by Dr. Dre. De Pill is een compact en krachtige speaker waar je ook je telefoon mee kan aannemen. Toch i hij draadloos. Overal in huis kun je genieten van muziek, zonder lichtnetsnoer. Hij laadt je telefoon ook nog voor je op. Deze roze uitvoering van de Pill kost 159 euro.

JBL Pulse
Voor de moeder die wel van een feestje houdt, is er deze grappige speaker: de JBL Pulse. Deze luidspreker heeft namelijk een mini LED-lichtshow aan boord. De Pulse streamt via Bluetooth muziek vanaf elk draagbaar apparaat. Hij hoeft niet ingeplugd te worden en kan dus overal mee naar toe. De draagbare speaker moet zo'n tien uur muziek leveren, of vijf uur de combi muziek- en lichtshow aankunnen. Kost 199 euro.

Tivoli Audio Model Three BT
Voor de moeder die zich altijd verslaapt. Deze radio met een klassieke look, dient zowel als wekkerradio en gewoon als AM/FM-tuner, maar is ook uitgerust met Bluetooth. Zo luister je muziek vanaf je smartphone, tablet, laptop of ieder ander apparaat dat beschikt over Bluetooth. De Tivoli Audio Model Three BT is verkrijgbaar voor 349 euro.

Bose SoundLink Mini
De compacte SoundLink Mini biedt volgens Bose vol en natuurlijk geluid vanuit de palm van je hand. Dankzij het meegeleverde oplaadstation kunt je de luidspreker meteen meenemen om waar en wanneer dan ook van je muziek, video’s en games te genieten. Geef je SoundLink Mini een persoonlijk tintje met hoezen in verschillende kleuren. De prijs is 199 euro.

Ultimate Ears Mini Boom
Ultimate Ears belooft je een “persoonlijke luidspreker met helder geluid en een diepe bass die stereo-geluid biedt op ieder gewenst moment en plaats". Echt stereo zelfs, want via de speciale app kun je twee speakers aan elkaar koppelen. De draadloze UE Mini Boom heeft een batterij die volgens de fabrikant zo’n tien uur zou moeten meegaan en werkt tot een afstand van maximaal vijftien meter.

Op zondag 11 mei is het Moederdag. 

EDITORS' CHOICE