Primare, QUAD, Simple Audio, Sonos, Tannoy

Het Primare streaming station is onder andere te bedienen via iPad, iPod en Android devices. In het tweede deel van deze recensie wordt er uitgebreid aandacht besteed aan de apparatuur van Primare.

De Roomplayer van Simple Audio streamt door een powerplug via het stroomnetwerk. Zo kan je de NAS eenvoudig via het stroomnetwerk verbinden. De Simple Audio set is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en is te bedienen via de app. Er wordt momenteel een paartje Roomplayers multi-zone getest, de review volgt volgende maand.

Tijdens de show biedt het wireless hifi systeem van Sonos een starterspakket aan om muziek te streamen compleet met de PLAY:3. Een gratis Bridge voor een eenvoudige, draadloze installatie en drie maanden onbeperkt, gratis muziek. Draadloos in elke kamer. De aanbiedingsset voor €299,- is beschikbaar t/m 31 december.

De nieuwe lijn van Tannoy bestaat uit de Precision luidsprekers die worden gedemonstreerd. De speakers zijn afgewerkt in stijlvol notenhout of moderne hoogglans.

EDITORS' CHOICE

 • Review
  Review Elac EA101EQ-G `Elements` versterker
  Review
  lees meer »
 • Achtergrond
  Hifi op budget - tot 50.000 euro
  Achtergrond
  lees meer »
 • Review
  Review: Pro-Ject Pre Box S2 - compacte klasse
  Review
  lees meer »