25-08-2005 (artikel)

Dual Disc

Met Dual Discs heeft u twee formaten op één schijf. De ene kant van de schijf bestaat uit een CD-laag die in nagenoeg iedere normale cd-speler of DVD-speler is af te spelen. Aan de andere zijde bevindt zich een DVD-laag. Op de Dual Disc site vindt u meer informatie betreffende dit betrekkelijk ... lees verder »
10-04-2008 (artikel)

TIP! Platencollectie opnieuw ordenen

Bij veel muziekiefhebbers is de platencollectie dusdanig groot dat men door de schijven de verzameling niet meer ziet, oftewel: het overzicht is kwijtgeraakt. Dat kan zo zijn omdat de collectie over... lees verder »
07-11-2011 (artikel)

HiFi.nl weektip: Drive offset correct ins...

Wie gaat voor gemak ript in iTunes of een ander geliefd jukeboxprogramma, maar de serieuze liefhebber gebruikt Foobar2000 of het supernauwkeurige EAC. Eén van de faciliteiten die het rippen met... lees verder »

31-12-2002 (artikel)

Bandrecorders.com

Volgens eigen zeggen "Dé portalsite voor bandrecorderliefhebbers en verzamelaars". Dit is misschien ietwas overtrokken, maar leuk is het wel. Website met informatie over bandrecorders. Gewoon ff kijk... lees verder »
14-12-2015 (artikel)

Stevige demo-opruiming Rhapsody

Je kunt aanstaande vrijdag en zaterdag bij Rhapsody terecht voor een aantal muzikale sessies, maar als je thuis aan de slag wil zit je bij de speciaalzaak in Hilversum ook goed. Er staat namelijk een ... lees verder »

Ticket Unlimited

Handige tip voor mensen die concertkaartjes willen kopen van uitverkochte concerten of voorstellingen.Check it out!           http://www.ticketunlimited.nl (Met dank aan Michel) lees verder »

HiFi.nl Weektip: Poor...

Vanaf deze week gaan we de bekende en altijd zeer goed gelezen HiFi.nl weektips herpubliceren. Een rubriek die dankzij de gevarieerde en relevante content ook vandaag de dag nog altijd zeer actueel is. We gaan er dan ook opnieuw een hoekje op de voorpagina voor inrichten. Om de serie opnieuw af te t... lees verder »

Tip! Nieuwe arm voor ...

Veel muziekliefhebbers die er over denken om weer met vinyl aan de slag te gaan hebben nog een oude platenspeler in huis die al dan niet meer functioneert. Wanneer het om een echte analoge klassieker gaat zoals een Garrard 301/401, een Thorens TD 124, 125, 126, 150, 160 (of een later goed model) of ... lees verder »